12 Şubat 2013 Salı

ANC GROUP ÇAĞRI MERKEZİ GELİŞİYOR


Anc Group hızlı bir şekilde büyürken departmanlarında yaptığı atılımlar ve gelişimler ile dikkat çekiyor. Çağrı Merkezini geliştirme kararı alan yönetim kurulu, ürünlerini daha çok kitlelere ulaştırmak, daha fazla hastanın dertlerine derman olmak için geliştirme kararı aldıklarını belirttiler. Çağrı merkezinin işleyişi, amaçları, hedefleri ve kapasiteleri hakkında Anc Group Çağrı Merkezi Genel Müdürü Erhan Yazıcı ile önemli bir söyleşi yaptık. Çağrı merkezi hakkında merak ettiğiniz tüm soruların cevabını Yazıcı’nın makam odasına konuk olarak bizzat kendisinden aldık.

2011 yılından bu yana çağrı merkezi içinde yetişen, muhasebe ve insan ilişkileri uzmanı olan Erhan Bey, kendisinin en önemli özelliğinin çekirdekten yetişmiş olmasına bağlıyor.

Erhan Yazıcı’ya, “Anc Group Çağrı Merkezinde çalışmaya başladığından buyana neler değişti diye sorduğumda bana ilk verdiği cevap; “gelen çağrılardan hiçbir olumsuz tepki almadıkları oldu.” Başarılı bir işin başarılı sıfatını kazanmasını hedef kitleden gelen geri dönüşlere bağlayan Yazıcı 1 milyondan fazla hastanın bizim gönderdiğimiz ürünlerle şifa bulmuş olması bizim neleri değiştirdiğimizin çok önemli bir kanıtı olduğunu düşünüyorum.” dedi.
Erhan Bey değişim sürecindeki farklılıkların neresinden başlayacağını bilemediğini söyleyerek anlatmaya başladı; “ öncelikle daha önceden çalışan sayısı 30 civarındaydı. Şimdi ise bu kişi sayısı 80 kişinin üzerine çıktı. Ayrıca o eski günlerden bu güne kadar çok önemli değişimler oldu. Önceden bağlantımız kablo bağlantısı gibi yavaş bir bağlantı iken şuanda fiber optik bağlantı kullanmaktayız. Ayrıca o zaman otomasyon gibi bir sistemimiz mevcut değildi. Şu anda arayan hastaların bizde olan bilgilerine kolaylıkla ulaşabileceğimiz bir otomasyon sistemimiz mevcut. Böylelikle çalışanlarımız eski hastalarımıza daha özenli ve daha tedbirli, sağlıklı ve kesin bilgiler verebilmekteyiz. En önemli değişim ise yönetim kurulumuzun çağrı merkezi departmanını geliştirmesi oldu. Eski dönemde çağrıları tek bir santral üzerinden alıyorduk. Şuanda ise iki farklı binada iki farklı santralden çağrı almaktayız. Bu da bizleri daha hızlı ve daha kaliteli hizmet vermemize olanak sağlamakta. Haftanın 7 gün 24 saati hizmete kesintisiz devam etmekteyiz. İnsanlar bize istediği zaman ulaşabilirler.”

Türkiye’deki çağrı merkezlerinin büyüme hızının düşük olduğunu belirten Erhan Yazıcı; “Anc Group Çağrı Merkezi’nin büyüme hızı % 200’ün üstündedir ki bu Türkiye’deki hiçbir çağrı merkezinin ulaşamayacağı bir orandır. Bizim departmanımız Türkiye’de en hızlı büyüyen Çağrı Merkezi niteliğini taşımaktadır.

Yazıcı’ya “hedefleriniz neler diye sorduğumda ise ürünleri daha çok insana ulaştırmayı hedeflediklerini belirterek, bizler ne kadar çok insana bu ürünleri ulaştırırsak insanlar o kadar kısa sürede rahatsızlıklarından kurtulur. Bunca zamandır 1 milyondan fazla hastanın bizim gönderdiğimiz ürünlerle şifa bulması bunun en büyük kanıtıdır."

http://www.dogadanhaber.com/haber.php?id=3225

Çağrı SARIER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder