16 Şubat 2013 Cumartesi

DOKTOR ÖMER COŞKUN MİDE KANSER HAKKINDA TÜRKİYE’YE ÖNEMLİ BİR KARIŞIM ÖNERDİ



Türkiye’nin İlk ve Tek Akademisyen Doktoru Ömer Coşkun, çok çarpıcı açıklamalar yaptı.  Mide kanseri rahatsızlığı olanlara alternatif yollar sunarak, modern tıbba dertsek verdi. Kanserin tüm dünyada önemli bir rahatsızlık olduğunun altını çizen Ömer Coşkun, modern tıbba destek olduklarını fakat onların kendilerine köstek olduğunun altını çizdi ve mide kanseri için herkesin evinde hazırlayabileceği önemli bir karışım formülü verdi.

Yrd. Doç. Dr. Ömer Coşkun; “ biz her zaman diyoruz ki kanserin K’sini duyduğunuzda tedbir alın.  Mide kanserinin en önemli belirtisi aşırı kilo kaybıdır. Bakın çok kısa zamanda aşırı kilo kaybediyorsanız 10 kilo 15 kilo 20 kilo bir ayın içinde kaybettin mi hemen doktora koş! Kanserde en önemli şey erken teşhistir,  erken teşhis hayat kurtarır, erkenden müdahale edilirse tedavi başarısı daha yüksektir.”

“Allah rızası için yani şüphesi bile olsa doktora gittiğinizde kanser şüphesi bile olsa hemen ek gıdalara başlayın, ne gibi? Çörek otu gibi, kudret narı gibi, kurt pençesi gibi, deve dikeni tohumu gibi ek gıdalara başlayın.  Ya Doktor Bey kanserle gıdanın arasında nasıl bir ilişki var demeyin! Bakın 2008 dünya kanser kongresi Antalya’da yapıldı oranın 1. Gündemi neydi biliyor musunuz? Kanser hastalarına besin olarak buğday özü verin yani rüşeym verin, 1 gündem maddesi buydu Antalya’da. Ben bugüne kadar yüzlerce bilimsel kongreye katıldım burada konuşulanlar halka aksetmiyor, reçetelere yazılmıyor, gazetelerde çizilmiyor, televizyonlarda anlatılmıyor yani Pazar yerindeki bir kudret narı çoğunuz bilirsiniz kudret narını. Böyle sarı, turuncu, kırmızı, yeşil değişik renklerde kudret narı diye bir meyve vardır ya da sebze vardır. Bunu zeytin yağına koyun 10 gün kadar bekledin dünyanın en güzel şifalı yağlarından biri olur ya da küçük, küçük kesin pekmezle karıştırın dünyanın en güzel macunlarından biri olur kudret narı. Mide kanserinin bir numaralı bitkisidir. “

Haber: Çağrı SARIER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder