18 Şubat 2013 Pazartesi

DR ÖMER COŞKUN ŞİFALI BİTKİLERİN ŞİFRESİNİ ANLATIYOR



Yrd. Doç. Dr. Ömer Coşkun MS rahatsızlığı olan bir hastasına bilgi verirken ökse otundan hodan ardıç yağına, kırk kilit otundan çörek otuna kadar bir sürü bitki hakkında kilit bilgiler verdi. Ökse otunun ve ardıcın “Multi Skleroza” hastalığına iyi geldiğinin altını çizen Dr. Ömer Coşkun,  güzel bir cildin sırrını ise “hodan çiçeği” ile doğal yoldan elde edilebileceğini söyledi.



Ökseotu Hakkında Bilmediğiniz Her Şey
“Ökse otu, kanserde neredeyse ilk ona giren müthiş bir bitki. Bu bitki cildi güzelleştiriyor, detox zehri atıyor, idrar söktürüyor, böbrek temizliyor. Şu bitki ökse otu dünyanın en şifalı otlarından biri Ms’te yani Multi Skleroza’da ilk ona girer bu bitki. “ dedi.


Multi Skleroza Çaresiz Bir Hastalık Değil!
“Multi Skleroza çaresiz bir hastalık değildir! Çaresi ardıç yağı. yağ için bir tatlı kaşığı sabah öğlen akşam Ms hastaları için şifadır. Güzel bir ardıç yağı iyi üreten bir üreticiden bir alacaksın ve içeceksin. Sonra kendindeki değişimi izle..



Çörek Otu İç Şifadır!
Çörek otu; iç şifadır. Ölümden başka her şeye devadır. Hodan; Cilt içindir. Hodan niye benim cildimde yok, niye yok? Bu kadar stresin arasında her gün tabutu çakılmış yüzlerce insanın raporu arasında eğer ben kanser olmuyorsam bunu hodana, ökse otuna, kırk kilit otuna, önümdeki çörek otuna borçluyum. Eğer ben bu kadar stresin arasında damar tıkanıklığı yaşamıyorsam işte bunu çoban çökerten yani Panax’a borçluyum.



Altın Otunun Sırrı
Altın otu, Altın kadar değerli bir ot. İntihapta bir numara, böbrek sıkıntılarında bir numara.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder