14 Şubat 2013 Perşembe

EPİLEPSİ HASTALIĞINA BİTKİSEL ÇÖZÜMLER


Epilepsi Hastası Merve Şahin Dermanı Şifalı Bitkilerde BulduMerve Şahin, 14 yaşında ve epilepsi hastası. Henüz dört yaşındayken bu hastalığa yakalanan Merve, çok zor bir çocukluk geçirmiş. Küçük yaşından itibaren hastane hastane dolaşan Merve, Dr. Ömer Coşkun'un bitkisel ilaçları sayesinde o kötü dünleri geride bırakmış.

Epilepsi, beyin içinde bulunan sinir hücrelerinin olağan dışı bir elektro-kimyasal boşalma yapması sonucu ortaya çıkan nörolojik bozukluk olarak tanımlanıyor. Şiddetli nöbetlerle kendini gösteren hastalık oldukça ciddi sonuçlara neden olabiliyor. 

İstanbul'da yaşayan Merve Şahin'e henüz 4 yaşındayken epilepsi tanısı konulmuş. Şimdi 14 yaşında olan Merve, hastane hastane dolaşmış ancak bir türlü istediği sonucu alamamış. 

Merve'nin annesi Şükran hanım yaşadıkları o kötü günleri hala unutamamış. Bütün tıbbi yöntemleri denediklerini söyleyen Şükran  hanım o günleri şöyle anlatıyor: 

"o zaman ilaç vermediler. Dediler ki yüksek havale geçirirse gel dediler. Doktorların önerisi kullandığımız ilaca devam etmemiz oldu. Bir süre sonra bu ilacın yerini başka bir ilaç aldı. Önceleri nöbetleri saniye sürüyordu. Zamanla şiddetlendi. Ağzından salya akmaya başladı. Altını kaçırmaya başladı. Eğer nöbet ayakta gelirde olduğu yere yıkılıyor. Gözleri yerinden kayıyor ve beton gibi oluyordu. Ağzının şekli değişiyordu."


Televizyon sayesinde Dr. Ömer Coşkun'la tanışan Şükran hanım, şifalı bitkiler sayesinde biricik kızının eski sağlığına kavuştuğunu söylüyor.


Şükran Şahin,  "Şifalı bitkileri 3 ayı geçkin zamandır kullanıyoruz. Kızımın durumu iyiye doğru gidiyor. Nöbetleri eskisi gibi şiddetli değil. Artık beton gibi donup kalmıyor. İdrarını da kaçırmıyor. Sakinleşti. Nöbetlerde yüzünün şekli değişiyor, ağzı kayıyorken şifalı bitkilerden sonra olmadı. Allah, Ömer Beyden razı olsun. Allah yolunu açık etsin" diyor. 

Kaynak: http://www.dogadanhaber.com/haber.php?id=3025



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder