12 Şubat 2013 Salı

MUCİZEVİ BİTKİLERİN ŞİFRESİ AÇIKLANDI



Dr. Ömer Coşkun; Çörek Otu, Defne Tohumu, Zerdeçal ve Zencefilin Mucizelerinden Bahsetti. Türkiye’nin İlk ve alanında Tek Herbalist Akademisyen Doktoru Ömer Coşkun bir sır perdesini daha araladı. Çörekotundan zencefile kadar birçok bitkinin mucizevi etkilerine değinen Coşkun, “çörek otu ölümden başka her şeye devadır” dedi.


“Çörek otu ölümden başka her şeye devadır.”
Yrd. Doç. Dr. Ömer Coşkun; “Allah resulü buyurmuş ki şu çörek otu ölümden başka her şeye devadır. Böbrek yetmezliğinde devadır. Romatizma da devadır.  Çocukların algılama problemlerinde devadır. Ama biz nasıl kullanacağız ne kadar kullanacağız nerden toplayacağız bunu bilmemiz lazım. Yoksa alıp çörek otunun şu şeklini ısıtsan hiç bir faydası yok. Yani pidelerin, çöreklerin üzerine istediğin kadar koy. Sadece baharat olarak tüketirsin. Bunu şifa olarak tüketmek için ya taze dövüp yani havana koydun döveceksin bir tatlı kaşığı ile hemen yutacaksın. veya pişmiş bir çorbanın çorba pişerken değil pişmiş bir çorbanın içine koyacaksın. Şu memlekette Allah'a yemin ediyorum şu Çörek otunu 7'den 70'e herkes kullansın hiç bir hastalık kalmaz. Çörek otu bir mucize.”


Dolaşım sistemine en faydalı bitki “zencefil”
Yrd. Doç. Dr. Ömer Coşkun; “Allah-ü Teala yüce kitabımızda cennetliklerin içeceklerinde Zencefil vardır buyuruyor. Yemin ediyorum şu Zencefili dolaşımı rahatlatıyor. Dolaşım sistemini, Bağışıklığı güçlendiriyor, Sindirimi müthiş derece de kolaylaştırıyor. ne kadar sayarsan say bitmez. Fakat biz 100 yıldır böyle bir sentetik ilaç türküsü söylüyoruz. Ya senin beynin Hazreti Allah'ın ürettiği ilaca yeter mi ya. Benim beynim yüzde 3 ya da yüzde 5 çalışıyor. Benim gözüm sınırlı görüyor. Benim kulağın hani bir kurt köpeğinin duyduğunu ben duyabiliyor muyum? Bir Kartal'ın bir Şahin’in yukarıdan gördüğünü ben görebilir miyim?
Demek ki Allah'ın kudreti her şeye yeter ve dünya da her şey hikmet ile yaratılmıştır. Hangi bitkiyi ne kadar kullanacağını bileceksin. Allah ikra buyuruyor oku. “

Romatizmaya defne tohumu birebir deva
Yrd. Doç. Dr. Ömer Coşkun; “Burada göreceksiniz ki şifalı bitkilerle bir gün tam sağlığınıza kavuşacaksınız. Bunu bütün dünya görüyor. Şuan da yurt dışından yurt içinden birçok insan fikir soruyor. Ömer Coşkun sen ne yaptın da böbrek yetmezliği yok oluyor. Sen bu Romatizma ile ilgili hangi çalışmayı ortaya koydun da bu romatizma tarihe karışıyor. Defne tohumu, sen defne tohumunu kullanmamışsın ki romatizma da. Kullan ilaç yap tablet yap kapsül yap. Direk defne tohumunu ez bir tatlı kaşığı çorbana koy. İyileşmeyecek romatizma yok. Ben sağlamcıyım, yani bir insan da diyelim romatizma var ama acaba onun sedimantasyonu kaç. Sedimantasyon 20'yi geçtiği zaman kanda ki hücrelerin çökme hızı artar. Biraz önce ne anlattım kalp krizinde ne oluyor dedim. Ya damar çok daralıyor besleyemez oluyor orayı ya da damar aniden tıkanıyor. Yani adrenalin yüksekliği ile heparin düşüklüğü ile tıkanıyor. “


 Beden sağlığı için önemli bitkiler
Yrd. Doç. Dr. Ömer Coşkun; “Yarım saat sonra hele hava soğuksa yağmur yağıyorsa kar yağıyorsa var ya uyanık olacaksın uyanık. Beden sağlığı için çörek otu, zencefil, zerdeçal. Zerdeçal, romatizmaya çok faydalıdır. Sedimantasyonu en iyi düşüren bitki ise havlıcandır. Sedimantasyon düşmezse iyileşme olmaz.”

http://www.dogadanhaber.com/haber.php?id=3224

Çağrı SARIER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder