6 Şubat 2013 Çarşamba

PROSTAT TEDAVİSİNDE BİTKİSEL YÖNTEMLER

Prostat kanseri ve prostat büyümesi 'orta yaşın üzerindeki her erkeğin korkulu rüyası ' dersek yanlış olmaz.

Prostat, erkeklerde mesane ve dış idrar kanalı arasında bulunan bir salgı bezi olarak görev yapmaktadır. Yapılan bilimsel araştırmalar prostatın 25-30 yaşından sonra büyümeye başladığını ortaya koyuyor. Bu nedenle 30 yaşını aşan her erkeğin prostat kontrollerini düzenli bir şekilde yaptırmaları doktorlar tarafından tavsiye ediliyor. 

Prostat hastalığı denildiğinde ilk aklımıza gelen de iltihap, büyüme ve kanser hastalıkları oluyor. Sık idrara çıkma, idrara çıkamama, idrar yaparken yanma gibi şikayetler prostat hastalarında en yaygın görülen belirtiler arasında... 

Her hastalıkta olduğu gibi prostat  hastalıklarında da erken  teşhis ve tanı hayati önem taşıyor. Gelişen teknolojiler ve tıptaki ilerlemeler prostat hastalıklarını her ne kadar bir kabus olmaktan çıkarsa da bazen bu tedaviler çok uzun  sürebiliyor. Bu gibi durumlarda bitkisel tedaviler modern tıbba çok önemli bir destek sağlıyor. 

Doktorların prostat başlangıcı teşhisi koyduğu 44 yaşındaki Mustafa Akyüz de, bitkisel tedavi yöntemlerini kullanarak bu hastalıktan kurtulmayı başarmış.

Akyüz,  yan etkilere neden olduğu gerekçesiyle ilaç tedavisini bırakmak zorunda kalmış. 

Araştırmaları sonrasında ve bir yakınının da tavsiyesi üzerine bitkisel tedavi yöntemlerini keşfeden Mustafa Akyüz, iki ay gibi kısa bir süre içerisinde hastalığından büyük ölçüde kurtulmuş. 

Akyüz, ANC TV'de yer alan röportajında daha önce yarım saatte bir idrara çıktığını  ifade ederken, bugün bitkisel tedaviler sayesinde bu şikayetlerinin büyük ölçüde azaldığını söylüyor. 

Bitkisel tedavi yöntemleri, Mustafa Akyüz gibi birçok  hasta için de umut kaynağı oluyor. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder