21 Şubat 2013 Perşembe

YRD. DOÇ. DR. ÖMER COŞKUN UYARIYOR


Doktor Ömer Coşkun Şifalı Bitkiler Hakkında Tüm Türkiye’yi Aydınlatmaya Devam Ediyor
Türkiye’nin ilk ve tek akademisyen doktoru olan Dr. Ömer Coşkun bitkilerin şifresini çözmeye ve bu şifreleri tüm Türkiye ile paylaşmaya devam ediyor. Kemik erimesi hastalığına iyi gelecek bitkilerin yanı sıra şeker hastalığında pankreasın insülin üretmesine yardımcı olan bitkilere kadar bir çok bitki ve sağladığı faydaları açıklıyor.


Kemik Erimesi’ne DOĞAL Çözümün Sırrı
Doktor Ömer Coşkun 16 yıldır kemik erimesi çeken bir hastanın dermanını hangi bitkiler sayesinde bulduğunu açıkladı. Adalet Yılmaz 16 yıldır kemik erimesi çeken bir hastaydı. Adalet Yılmaz’ın hemoglabin değeri 8 iken şifalı bitkilerle 32’ye yükseldi. Dr. Ömer Coşkun kemik erimesi rahatsızlıklarına bire bir deva olan bitkileri; kırk kilit otu, devetabanı bitkisi, kuzukulağı bitkisi, civanperçemi ve aslanpençesi olarak sıralarken Adalet Yılmaz ise sağlıklı hayatının tadını çıkarıyor.


Doğal Ağrı Kesicinin Adı “HODAN”
Hodan bitkisinin altını çizen Ömer Coşkun, “hodanın içerisinde GLA var. Bu çok önemli bir husustur. Bu bitkiyi MS hastalarına, şeker hastalarına ve romatizma hastalarına doğal arı kesici özelliği olduğu için önerebiliriz” dedi.
Şeker hastaları içinde önemli bilgiler veren Dr. Ömer Coşkun, şeker sorunlarına doğal insülin etkisi yapacak bitkiyi de açıkladı. Bu bitkinin adı ise “bodur otu”. Dr öerm coşkun şeker hastalarına odur otunu önerirken, bitkinin önemini anlattı: “Bodur otu bitkisi insanın vücudunda ne var ne yok atabiliyor. İnsan vücudundaki sıkıntılı durumları, zehirleri atmakta yardımcı oluyor. İnsülin üretiminde yardımcı olması bodur otunun en büyük özelliğidir. Şeker hastaları için çok çok önemli bir çaydır bodur otu çayı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder