6 Şubat 2013 Çarşamba

HER DERDE DEVA BİTKİLER



Bitkiler, uzmanların kontrolünde ve doğru bir şekilde kullanıldığı zaman birçok hastalığa çare oluyor. Bitkilerle tedavi konusunda çok sayıda  uluslararası araştırmaya imza atan Dr. Ömer Coşkun bitkilerin mucize yaratan etkileri hakkında önemli bilgiler verdi.

İhlas Haber Ajansı'na  konuşan Dr. Ömer Coşkun, bitkilerin tedavi  edici etkileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Dr. Ömer Coşkun, çörek otunun böbrek yetmezliğine ve sindirim sistemine, defne tohumunun romatizmaya iyi geldiğini belirtti.

HERKES İÇİN ÇÖREK OTU
Çörek otunun ölümden başka her derde deva olduğunu söyleyen Coşkun, "Özellikle böbrek yetmezliğine, romatizmaya ve çocukların algılama problemlerine deva olan çörek otunu 7'den 70'e herkes kullansın hiç bir hastalık kalmaz" dedi.

Coşkun, bitkilerin kullanım şeklinin de bilinmesi gerektiğine dikkat çekerek, "Nasıl kullanacağınızı bilmezseniz sadece baharat olarak tüketirsiniz. Bunu şifa olarak tüketmek için havana koyup dövün. Bir tatlı kaşığı ile hemen yutun veya pişmiş bir çorbanın içine koyup tüketin” tavsiyesinde bulundu.

SİNDİRİM SİSTEMİ İÇİN ZENCEFİL
Dr. Ömer Coşkun, zencefilin de sindirimi kolaylaştırıp, dolaşımı rahatlattığını bağışıklık sistemini güçlendirdiğini kaydetti.

ROMATİZMAYA KARŞI DEFNE TOHUMU
Romatizmaya iyi gelen defne tohumunun da ezilerek bir tatlı kaşığı çorbaya koyularak tüketilmesini öneren Dr. Ömer Coşkun, defne tohumuyla iyileşmeyecek romatizma bulunmadığını kaydetti.

Kaynak: http://www.haber7.com/alternatif-t305p/haber/972694-bu-bitkiler-her-derde-deva

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder